Jadłospis

23 - 27 kwiecień 2018 r.

Poniedziałek Wtorek

Zupa jarzynowa z włoską kapustą /9/,
racuszki drożdżowe /1/3/7/ z musem jabłkowym,
napój owocowy.

Rosół z makaronem /1/3//9/ z zieloną pietruszką,
udka pieczone,
ziemniaki puree /7/,
marchewka gotowana /7/,
kompot owocowy.

Środa Czwartek

Zupa fasolowa z warzywami /9/, z ziemniakami,
kasza jęczmienna,
gulasz z łopatki /1/,
buraczki,
kompot owocowy.

Barszcz czerwony z makaronem /1/3/,
pieczeń rzymska, sos /1/,
ziemniaki,
sałata lodowa z rzodkiewką /7/,
napój owocowy.

Piątek  

Zupa pomidorowa z ryżem,
paluszki rybne /1/3/4/,
ziemniaki z koperkiem,
surówka z młodej kapusty,
kompot owocowy.

 

Pliki do pobrania