Jadłospis

20 - 24 listopad 2017 r.

 

Poniedziałek Wtorek

Żurek z jajkiem i kiełbasą ze śmietaną /1/ 3/7/,
kurczak w jarzynach po chińsku /1/,
ryż paraboliczny,
napój owocowy.

Rosół z drobiu z makaronem /1/3/9/,
kotlet pożarski /7/, ziemniaki puree /7/,
marchewka z groszkiem,
napój owocowy.

Środa Czwartek

Zupa ogórkowa /9/ z warzywami i z ziemniakami,
pyzy drożdżowe /1/3/,
sos z mięsem /1/,
sałatka z buraczków,
kompot owocowy.

Barszcz czerwony z makaronem /1/3/9/,
filet z mintaja panierowany /1/3/4/,
ziemniaki,
surówka z kapusty kwaszonej i marchewki,
napój owocowy.

Piątek  

Zupa fasolowa z ziemniakami /9/,
pierożki z serem i z masłem /1/3/7/,
kompot owocowy.

 

Pliki do pobrania