Jadłospis

5 - 9 luty 2018 r.

 

Poniedziałek Wtorek

Zupa krem z zielonego groszku z grzankami ziołowymi /1/7/,
ryż paraboliczny z curyy z filecikiem drobiowym
z kolorową papryką i z ananasem,
kompot owocowy.

Barszcz czerwony z makaronem /1/3/,
pieczeń rzymska /1/, ziemniaki puree,
kapusta biała gotowana z kminkiem,
napój owocowy.

Środa Czwartek

Toskańska zupa fasolowa,
gulasz z łopatki /1/,
kasza gryczana /1/,
buraczki z chrzanem,
kompot owocowy.

Rosół z makaronem /1/3/9/ z zieloną pietruszką,
udka z kurczaka pieczone z sezamem,
ziemniaki z koperkiem,
bukiet warzyw /na parze/,
napój owocowy.

Piątek  

Zupa ogórkowa z warzywami i ziemniakami,
makaron z masłem /1/3/7/ z białym serem i śmietaną /7/,
napój owocowy.

 

Pliki do pobrania